1. Запит комерційної пропозиції на фільтрувальне обладнання

Для отримання комерційної пропозиції потрібно надіслати опитувальний аркуш та запит з інформацією, необхідною для ідентифікації проекту та захисту інтересів Замовника, із зазначенням нижченаведених даних:

  • назва та адреса підприємства, якому потрібно надіслати пропозицію, з контактними даними,
  • назва та адреса підприємства, на якому працюватиме фільтрувальне обладнання,
  • назва суспензії, процесу її отримання та назви виробничої ділянки,
  • необхідна продуктивність обладнання та режим роботи ділянки фільтрування,
  • бажані умови постачання обладнання,
  • бажана додаткова комплектація та технічні особливості.

2. Опитувальний аркуш та тестове фільтрування

Для вибору оптимального варіанту виконання фільтр-пресу та його основних технічних характеристик, які за мінімальних капітальних та експлуатаційних витрат дозволять отримати необхідні технологічні результати, функціональність, довговічність та ергономічні властивості необхідно надати:

  • Заповнений опитувальний аркуш.
  • По можливості: пробу суспензії або технологію її приготування для проведення дослідного фільтрування. Дослідне фільтрування у нашій лабораторії зазвичай робиться безкоштовно. В більш важких за умовами проведення тестів, або в випадку фільтрування з виїздом до Замовника укладається договір на проведення досліджень.

3. Пропозиція, попереднє узгодження технічних вимог та габаритний кресленик

Якщо застосування фільтрувального обладнання, що випускається підприємством, є доцільним у виробництві Замовника, ми підготуємо техніко-комерційну пропозицію із зазначенням запропонованого обладнання, його основних технічних характеристик та технологічних перспектив його роботи у Замовника. У разі попереднього укладання договору на проведення досліджень, підприємство надасть докладний звіт про проведені експерименти та їх результати. Для оцінки можливості прив'язки обладнання до місця встановлення підприємство на вимогу Замовника надасть габаритне креслення із зазначенням маси, габаритних розмірів, розмірів отвору та місць кріплення обладнання.

4. Контракт

Для покупки фільтр-пресів необхідно підписати контракт. Контракт окрім звичайних положень містить основні технічні та технологічні характеристики фільтрувального обладнання. Звичайні терміни постачання 3-6 місяців із початку оплати. Звичайні умови поставки FCA-Харків, CPT, DDU-місце знаходження Замовника, DDP-місце знаходження Замовника Звичайні умови оплати устаткування: платежі під час виробництва устаткування.

5. Узгодження головних та додаткових вимог до фільтрувального обладнання та управління ним

Після підписання контракту необхідно у найкоротші терміни узгодити основні та додаткові вимоги до фільтрувального обладнання та управління ним. Наше підприємство надсилає Замовнику для узгодження:

  • головні та додаткові вимоги до обладнання,
  • апаратурну схему ділянки фільтрування зі специфікацією,
  • вимоги до управління обладнанням.

Для найкращої реалізації проекту Замовнику необхідно перевірити, за необхідності внести корективи та письмово погодити додаткові вимоги до обладнання, управління та апаратурної схеми.

6. Оплата та постачання обладнання

У відповідність до підписаного контракту Замовник оплачує, а підприємство постачає обладнання контракту та експлуатаційну технічну документацію:

  • технічний паспорт, формуляр, етикетка
  • настанова щодо експлуатування
  • загальні види, гідравлічні, електричні, технологічні схеми
  • відомості ЗІП, покупних виробів, супровідної документації

документи на дозвіл:

  • сертифікат відповідності

комерційні документи:

  • рахунок-фактуру, товарно-транспортну накладну, відвантажувальну специфікацію, пакувальні листи
  • сертифікат про походження товарів (СТ-1) та експертизу ТПП про походження товарів

7. Монтаж та пуск в експлуатацію

Відповідно до підписаного контракту або окремого контракту підприємство здійснює шеф-монтаж та введення обладнання в експлуатацію, навчання персоналу Замовника.

8. Гарантійне обслуговування

Відповідно до підписаного контракту підприємство здійснює гарантійне обслуговування (налагодження, ремонт) та постачання частин обладнання. Звичайний термін гарантії 12 місяців з моменту введення в експлуатацію, але не більше ніж 18 місяців з моменту поставки.

9. Сервіс та післягарантійне обслуговування

За додатковими угодами підприємство постачає запасні частини, комплектуючі, витратні матеріали (фільтрувальні серветки), проводить модернізацію або переналаштування обладнання для умов роботи, що змінюються.

Additional information


Flag Counter
since 10/08/2017